Batony z nadzieniem fondantowym
Batony z nadzieniem z fudge zajmują około 40 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 290 kalorii , 3 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest na 30 osób. Za 44 centy za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, mleko skondensowane, tłuszcz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 27% , co nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasto kawowe z nadzieniem owocowym , Zachwycająca bułka dyniowa z nadzieniem i Ciasteczka czekoladowo-orzechowe z nadzieniem .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj płatki owsiane, mąkę, brązowy cukier i sól.
Dodaj masło i mieszaj, aż powstanie kruszonka. Wymieszaj z orzechami pekan. Odłóż 1-1/2 szklanki na posypkę. Wciśnij pozostałą mieszankę kruszonki do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 cali x 9 cali.
W dużym rondlu wymieszaj mleko, kawałki czekolady i tłuszcz. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż kawałki się rozpuszczą; mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozłóż na spodzie; posyp pozostałą mieszanką okruchów. Na wierzchu ułóż M&M's.
Piec w temperaturze 350° przez 20–25 minut lub do momentu, aż brzegi będą złocistobrązowe.