Batony z masłem orzechowym i dżemem
Masło orzechowe i dżem bary może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 154 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars, Batoniki z masłem orzechowym Reese ' s, oraz Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno patelni 13x9 cali sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki bazowe ciastek, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Ciasto wcisnąć na dno patelni palcami posypanymi mąką.
Piec 15 do 18 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą jasnobrązowe. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce, wymieszać lukier, mleko i masło orzechowe, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż się nad bazą. Wymieszać dżem; upuść przez łyżeczki do herbaty na lukrze. Zawijaj dżem dla marmurkowego wzoru z końcówką noża. Przechowywać w lodówce 20 minut lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy.