Batony z imbirem i żurawiną

Batony z imbirem i żurawiną
Batony z imbirem i żurawiną to przystawka dla 24 osób. Za 39 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii , 2 g białka i 9 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, migdały, kandyzowany imbir i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 55 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje ocenę 0% w skali spoonacular .Sojowy halibut glazurowany imbirem z imbirowo-brzoskwiniowym relishem , sosem żurawinowym ze świeżym imbirem i owsianką żurawinowo-imbirową z prażonymi orzechami laskowymi są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Dodaj 1-1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego. Ubijaj mąkę, aż powstanie kruszonka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Włóż do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 350° przez 25–28 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Tymczasem w małym rondelku podgrzej sos żurawinowy i imbir. W małej misce ubij białka na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier puder, 1 łyżkę stołową na raz, a pozostały ekstrakt na wysokich obrotach, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozłóż masę żurawinową na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Rozłóż bezę na warstwie żurawinowej, posyp migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Zwiększ temperaturę do 400°.
8
Piec przez 14-15 minut lub do lekkiego zrumienienia. Całkowicie ostudzić przed pokrojeniem. Schłodzić resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn