Batony z imbirem i żurawiną to przystawka dla 24 osób. Za 39 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii , 2 g białka i 9 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, migdały, kandyzowany imbir i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 55 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje ocenę 0% w skali spoonacular .Sojowy halibut glazurowany imbirem z imbirowo-brzoskwiniowym relishem , sosem żurawinowym ze świeżym imbirem i owsianką żurawinowo-imbirową z prażonymi orzechami laskowymi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Dodaj 1-1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego. Ubijaj mąkę, aż powstanie kruszonka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Włóż do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w temperaturze 350° przez 25–28 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem w małym rondelku podgrzej sos żurawinowy i imbir. W małej misce ubij białka na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier puder, 1 łyżkę stołową na raz, a pozostały ekstrakt na wysokich obrotach, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozłóż masę żurawinową na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Rozłóż bezę na warstwie żurawinowej, posyp migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Zwiększ temperaturę do 400°.
8
Piec przez 14-15 minut lub do lekkiego zrumienienia. Całkowicie ostudzić przed pokrojeniem. Schłodzić resztki.