Batony Rabarbarowe Bezglutenowe

Bezglutenowe batony rabarbar może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis służy 36. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, masło, żelatynę truskawkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Truskawkowe batony rabarbarowe (wegańskie, bezglutenowe), Batony Rabarbarowo-Migdałowe Malinowe (Bezglutenowe + Paleo ) , oraz Truskawkowe batony rabarbarowe (niskowęglowodanowe i bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i proszek do pieczenia.
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać jajka i mleko tylko do zwilżenia. Naciśnij na dole 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania. Wierzch z rabarbarem; posypać żelatyną.
Do polewy, w małej misce, połączyć cukier i mąkę.
Pokrój na maśle, aż będzie przypominał grube okruchy.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.