Batony Owsiano-Żurawinowo - Śmietankowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj batony Owsiano-żurawinowo - śmietankowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, śmietanę, żółtko jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Śmietana Rodzynki Płatki Owsiane Batony, Śmietana-Batony Żurawinowe, oraz Batony Żurawinowe Ze Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 9-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii rozciągającej się na boki patelni. Patelnia wyłożona folią natryskową w sprayu do gotowania.
W dużej misce, wymieszać mix cookie, cynamon, masło i jajko, aż sztywne formy ciasta. Rezerwa 1/4 ciasta. Pozostałe ciasto wcisnąć w dno wyłożonej folią patelni.
W małej misce wymieszaj śmietanę, cukier, skórkę cytryny, wanilię i żółtko do dobrze wymieszanego. Wymieszać z żurawiną.
Rozłożone na skorupie. Pekan wymieszać z zarezerwowanym ciastem owsianym; pokruszyć na mieszance żurawinowej.
Piec 18 do 20 minut lub do góry jest jasnobrązowy. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce 2 godziny. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.