Batony Orzechowe Na Słodko I Słono
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać słodkie & słone batony orzechowe spróbować. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 41 centów za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wanilię, orzeszki ziemne, owies i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to spowodowane ciasteczkowym szaleństwem. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batony orzechowe Sweet ' N Salty, Słodkie i słone No Bake Peanut Butter batony, oraz Słone Orzechowe Batony Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia z folią i folią natryskową z gotowaniem spray.In Robot kuchenny, pulsuj orzeszki do posiekania.
Dodać białe chipsy i pulse je z orzeszków ziemnych. Ustaw mieszankę aside.In duży rondel, roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać w syrop kukurydziany, brązowy cukier, wanilia, masło orzechowe, owies i granola, a następnie mieszać w mieszaninie orzeszki ziemne / białe chipsy, mieszając tylko do momentu chipsy zaczynają się topić.
Wlać mieszaninę na patelnię i docisnąć tylną łopatką.
Ostudzić, a następnie przenieść do lodówki. Schłodzić przez około godzinę, następnie podnieść z patelni i pokroić na 8 lub 16 batonów.