Batoniki musli m & m ' s® to bezmleczne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka płatków owsianych, miodu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batoniki Musli, Batoniki Musli, oraz Najlepsze Batony Musli.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Mieszaj owies, kawałki czekolady mlecznej, mąkę, mączkę z nasion lnu, brązowy cukier i sól razem w dużej misce. Zrób dobrze w środku mieszaniny owsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane Mielone
Czekolada Mleczna
Pakiet Milk Duds
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Jajko ubić w osobnej misce, aż będzie lekkie i puszyste.
Wlać mieszaninę jaj do studzienki w mieszaninie owsianej. Mieszać aż do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Wlać mieszaninę do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali; poklepać i rozprowadzić mieszaninę na płasko, pozostawiając co najmniej 1 cal przestrzeni między mieszaniną a bokami naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
7
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru i ustawić, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką