Batony musli m & m ' s®
Batoniki musli m & m ' s® to bezmleczne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka płatków owsianych, miodu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batoniki Musli, Batoniki Musli, oraz Najlepsze Batony Musli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mieszaj owies, kawałki czekolady mlecznej, mąkę, mączkę z nasion lnu, brązowy cukier i sól razem w dużej misce. Zrób dobrze w środku mieszaniny owsa.
Jajko ubić w osobnej misce, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodaj miód, olej i wanilię; ubijaj, aż dobrze się połączą.
Wlać mieszaninę jaj do studzienki w mieszaninie owsianej. Mieszać aż do równomiernego połączenia.
Wlać mieszaninę do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali; poklepać i rozprowadzić mieszaninę na płasko, pozostawiając co najmniej 1 cal przestrzeni między mieszaniną a bokami naczynia.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru i ustawić, około 25 minut.