Batony Miodowo-Orzechowe
Miodowo-orzechowe batony Marshmallow to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz masło, płatki miodowo-orzechowe, Pianki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Fun Batony Marshmallow.
Instrukcje
Masło dno i boki patelni 13x9 cali.
W dużej misce do mikrofali, mikrofalówka marshmallows i masło odkryte na wysokiej około 2 minut, mieszając po każdej minucie, aż gładka.
Natychmiast wymieszać płatki zbożowe, aż będą równomiernie pokryte. Wciśnij pan. Schłodzić około 30 minut lub do firmy. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać luźno przykryte.