Batony Miodowo-Orzechowe
Batony z miodem orzechowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sól, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 8-calową kwadratową patelnię.
Roztopić masło na małym ogniu i wlać do dużej miski.
Dodać miód i jajka, i dobrze ubić.
Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i solą.
Wymieszać orzechy włoskie i daktyle.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do jasnobrązowego.
Ostudzić przez 5 do 10 minut.
Pokroić w sztabki i zwinąć w cukier cukierniczy.