Batony Malinowo-Kokosowe

Batony Malinowo-Kokosowe
Batony malinowo-Kokosowe to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz jajka, płatki kokosowe baker ' s angel, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Batony Owsiane Malinowo-Kokosowe, Malinowe Batoniki Kokosowe, oraz Batony owsiane, kokosowe i malinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mąkę i sól wymieszać w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Stopniowo dodawać wodę, mieszając widelcem, aż do dobrze wymieszanego. Naciśnij mocno na dnie niezgrubionej 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec 20 minut lub do lekko rumiane. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Jajka ubić w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie gęsty i cytrynowy. Delikatnie wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozłóż konserwy na skorupie do 1/4 cala krawędzi. Dokładnie rozprowadzić mieszankę kokosową na konfiturach. Kontynuuj pieczenie 25 minut lub do złotego koloru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Pokroić na 24 bary.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn