Batony kokosowo-orzechowe
Potrzebujesz lacto ovo wegetariańskiego przystawki ? Batony kokosowo-orzechowe mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest dla 48 osób. Jedna porcja zawiera 208 kalorii , 1 g białka i 9 g tłuszczu . Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką jajka, kokos, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Batony pekanowe , Ciasto owsiane kokosowo-orzechowe i mrożone jogurtowe kruche batony + kokos + czekolada .
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło i brązowy cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wbij wanilię.
Wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Wymieszaj z kokosem i pekanami (ciasto będzie gęste).
Rozłóż ciasto w natłuszczonej blasze do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić na kratce. Oprószyć cukrem pudrem.