Batony Karmelowe

Batony Karmelowe
Batony karmelowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, indywidualnie owinięte karmelki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Peanut Butter Caramel Shortbread Bars {millionaire bars}.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średnim rondlu na małym ogniu roztopić karmelki i śmietanę, od czasu do czasu mieszając, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszać z roztopionym masłem, aż do dobrze wymieszanego. Wciśnij połowę mieszanki na dno patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Zarezerwuj resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ciasto piec przez 8 minut w nagrzanym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć i posypać kawałkami czekolady i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
5
Wlać mieszaninę karmelu na wierzch, a następnie kruszyć pozostałą mieszaninę skorupy na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Powrót do piekarnika i piec przez dodatkowe 12 minut, lub do góry jest lekko tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Pokroić w kwadraty, gdy jest jeszcze ciepła.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn