Batony Jabłkowo-Żurawinowe
Jabłko-żurawina okruchy batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 157 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać zmielony cynamon, jabłka galan, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batony Żurawinowe, Batony Żurawinowe, oraz Batony Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach. Masło mikrofalowe w dużej misce mikrofalowej na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. albo aż się stopi.
Dodać suchy mix ciasta, 1 jajko i cynamon; ubić mikserem do wymieszania. Nacisnąć 2/3 ciasta na dno przygotowanej patelni.
Ubić serek śmietankowy z cukrem mikserem do wymieszania.
Dodaj pozostałe jajko; dobrze wymieszaj.
Rozłożone na skórce; wierzch z owocami. Szczypta małe kawałki pozostałego ciasta między palcami; naciśnij lekko w warstwie serka.
Piec 45 do 50 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni przed cięciem na pręty.