Batony Czekoladowo-Owsiane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów czekoladowo-owsianych. Ten przepis służy 16. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i zbierz sól, szybko gotujący się owies, wanilia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj batoniki owsiane blueberry bananan, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz Batoniki zbożowe i owsiane do żucia No-Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać kawałki czekolady i mleko w 1-ćwiartce ciężkiego rondla na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka; odstawić.
Patelnia kwadratowa, 8x8x2 lub 9x9x2 cali, z natryskiem do gotowania.
Wymieszać mąkę, 1/2 szklanki owsa, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól w dużej misce; odstawić. Wymieszać brązowy cukier, olej, wanilię i produkt jajeczny w średniej misce widelcem, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną mąki do wymieszania. Rezerwy 1/2 Puchar ciasta w małej misce do polewy.
Pat pozostałego ciasta na patelni (spryskać palce sprayem do gotowania lub lekko mąki, jeśli ciasto jest lepkie).
Rozprowadzić mieszaninę czekoladową na cieście.
Dodać 2 łyżki owsa i masło do zarezerwowanego ciasta; wymieszać blenderem lub widelcem do kruchego ciasta. Małe łyżki mieszanki owsianej upuść równomiernie na mieszaninę czekolady.
Piec 20 do 25 minut lub do góry jest złoty i jędrny. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.