Batony Cytrynowo-Jagodowe
Batony cytrynowo-jagodowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, masło, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Batony Cytrynowo-Jagodowe, Batony Jagodowo-Cytrynowe, oraz Batony Meyer cytrynowo-jagodowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia 13x9 cali z folią aluminiową Reynolds Wrap, z końcami folii rozciągającymi się po bokach. Masło mikrofalowe w dużej misce mikrofalowej na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. albo aż się stopi.
Dodać suche ciasto wymieszać i 1 jajko; ubić mikserem do wymieszania. Nacisnąć 2/3 ciasta na dno przygotowanej patelni.
Ubić serek śmietankowy z cukrem mikserem do wymieszania.
Dodaj pozostałe jajko, skórkę i sok; dobrze wymieszaj.
Zalać skórką; wierzch z jagodami. Małe kawałki pozostałego ciasta ściśnij między palcami; lekko wciśnij w warstwę twarogu.
Piec 55 min. do 1 godziny lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie fajne. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni przed cięciem na pręty.