Batony Chrupiące Cynamonowo-Orzechowe
Chrupiące batony cynamonowo-orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 200 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pianki, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Masło Rumiane-Pekan Chewy Crispy Bars, Batony Cynamonowo-Cukrowe, oraz Czekoladowe Pekan Cynamonowe Batoniki.
Instrukcje
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w 350 przez 8 do 9 protokół lub do tosty, mieszając raz po 5 protokół.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu.
Dodać Pianki i gotować, stale mieszając, 4 do 5 minut lub do stopienia i gładkie.
Wymieszać z płatków zbożowych i 1 szklanka żurawiny, aż dobrze pokryte.
Naciśnij mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Posypać prażonymi orzechami pekan i cynamonem. Pozostałą 1/4 szklanki żurawiny posiekać i posypać wierzchem.
Odstawić 10 do 15 minut lub do firmy.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Kashi GOLEAN Crunch! płatki.