Batony Butterscotch I
Batoniki z toffi to może być tylko przystawka, której szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka brązowego cukru, chipsy toffi, Pianki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Batony Butterscotch, Batony Butterscotch, oraz Batony Butterscotch dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć okruchy zwieback, pianki, orzechy i brązowy cukier.
W rondlu na małym ogniu gotować odparowane mleko i chipsy z karmelu. Mieszaj mieszaninę stale, aż wióry stopią się i mieszanina jest gładka. Rezerwa 1/2 szklanki mieszaniny karmazynowej do glazury.
Resztę połączyć z suchą mieszaniną i dobrze wymieszać.
Rozłóż ciasto na jedną 8-calową kwadratową maślaną patelnię do pieczenia.
Mżawka reserved Butterscotch mieszaniny na górze. Batony przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc przed krojeniem i podawaniem. Resztki przechowuj w przykrytym pojemniku w lodówce.