Batoniki Ze Świeżą Cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj świeże batony cytrynowe. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 177 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz blanszowane migdały, sok z cytryny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, Meyer Lemon Clouds z cytrynową bitą śmietaną i świeżymi jagodami, oraz Wegańskie cytrynowe babeczki z nadzieniem ze świeżych jagód i kremem z cytryny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż migdały w metalowej patelni o wymiarach 13 na 9 cali i piecz przez 10 minut, aż będą pachnące i złociste.
Przenieść nakrętki do deski i ostudzić.
Umieść migdały w misce robota kuchennego i pulsuj w 10 jednosekundowych impulsach, aby grubo zmielić. Kruche ciasteczka podzielić na małe kawałki, dodać do migdałów, następnie pulsować ponownie, aż mieszanina zostanie drobno zmielona i zacznie zbrylać.
Przenieś okruchy na tę samą patelnię do pieczenia, równomiernie rozprowadzając, a następnie mocno wciśnij okruchy na dno patelni.
Piec w 350 aż złoty i ustawić, o 10 protokół.
W misce ubijamy cukier i mąkę.
Ubij sok z cytryny, następnie jajka i ekstrakt z wanilii.
Wlać mieszaninę cytryny na ciepłą skórkę, zmniejszyć temperaturę piekarnika do 300 i piec do zestawu, o 30 protokół.
Przenieś patelnię do stojaka i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Przed podaniem pokroić w 20 kostek i obtoczyć cukrem cukierniczym.