Batoniki z szarlotką mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 268 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, mąkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 656 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batoniki Z Szarlotką, Batoniki Z Szarlotką, oraz Batoniki Z Szarlotką.
Instrukcje
1
Zrobić skórkę
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Linia a 15-na-17-calowy obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, ubij masło z cukrem na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste, około 2 minut. Z małą prędkością ubijamy mąkę i sól, aż powstanie miękkie ciasto.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Gotować, aż jabłka są karmelizowane i bardzo miękkie, a płyn odparowuje, o 10 minut dłużej; zeskrobać wszelkie kawałki przyklejone do dna patelni i jeśli to konieczne, dodać do 1/2 szklanki wody, aby zapobiec przypalaniu.
Ochłoń. (Nie musiałem dodawać wody do mojej patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Zrobić polewę
13
W dużej misce wymieszaj owies z mąką, jasnobrązowym cukrem, cynamonem, sodą oczyszczoną i solą. Za pomocą blendera do ciast pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą potrawę. Wymieszaj pekan i naciśnij mieszaninę w grudki.
Szarlotka sprawdza się bardzo dobrze z późnymi zbiorami Riesling, Moscato d ' Asti i Prosecco. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie obezwładnią szarlotki. Snake River późne żniwa Riesling z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.