Batoniki Z Sernikiem Czekoladowym

Batoniki Z Sernikiem Czekoladowym
Batoniki z sernikiem czekoladowym wymagają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka orzechów włoskich, półsłodkie chipsy czekoladowe, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Batoniki Z Sernikiem Czekoladowym, Batoniki Do Serników Z Czekoladą, oraz Sernik Czekoladowy Z Dyni.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Beat w jajkach, jeden po drugim, bicie dobrze po każdym dodatku. Beat in extract.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Na spód wysmarowanego 13-calowego ciasta wcisnąć połowę ciasta. x 9-po. patelnia do pieczenia. Odstawić pozostałe ciasto do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Do napełniania, w dużym rondlu, połączyć chipsy czekoladowe, Serek i mleko; gotować i mieszać na małym ogniu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia; wymieszać orzechy włoskie i ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
5
Rozłóż na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
6
Odrywając małe kawałki, upuść pozostałe ciasto na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub aż polewa będzie złotobrązowa. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Pokroić w kratki. Przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn