Batoniki Z Sernikiem Czekoladowym
Batoniki z sernikiem czekoladowym wymagają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka orzechów włoskich, półsłodkie chipsy czekoladowe, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Batoniki Z Sernikiem Czekoladowym, Batoniki Do Serników Z Czekoladą, oraz Sernik Czekoladowy Z Dyni.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Beat w jajkach, jeden po drugim, bicie dobrze po każdym dodatku. Beat in extract.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Na spód wysmarowanego 13-calowego ciasta wcisnąć połowę ciasta. x 9-po. patelnia do pieczenia. Odstawić pozostałe ciasto do polewy.
Do napełniania, w dużym rondlu, połączyć chipsy czekoladowe, Serek i mleko; gotować i mieszać na małym ogniu, aż będzie gładka.
Zdjąć z ognia; wymieszać orzechy włoskie i ekstrakt.
Odrywając małe kawałki, upuść pozostałe ciasto na nadzienie.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub aż polewa będzie złotobrązowa. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Pokroić w kratki. Przechowywać w lodówce resztki.