Batoniki Z Serem Żurawinowym
Batoniki z serem żurawinowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka brązowego cukru, skondensowanego mleka, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Batoniki Z Serem Żurawinowym, Batoniki Z Serem Owsianym Żurawinowym, oraz Batoniki Z Serem Żurawinowym # CansGetYouCooking.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj mąkę, owies i 3/4 szklanki brązowego cukru.
Pokrój w maśle, aż mieszanina będzie krucha. Rezerwa 1 1/2 szklanki tej mieszaniny i naciśnij pozostałą mieszaninę na dnie patelni 9x13 cala.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. W międzyczasie, w małej misce, ubić serek śmietankowy ze słodzonym mlekiem skondensowanym, aż będzie lekki i puszysty. Wymieszać sok z cytryny i rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowanej skórce. Opróżnij puszkę sosu żurawinowego do małej miseczki i wymieszaj ze skrobią kukurydzianą i brązowym cukrem. Łyżka na warstwę serka.
Posypać górę zarezerwowaną mieszaniną skorupy.
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż top będzie złoty.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed cięciem na pręty. Przechowywać w lodówce.