Batoniki Z Musem Czekoladowym Heavenly
Heavenly Chocolate Mus Bars to bezglutenowe przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ubijania śmietany, masło i jajko o nazwie, półsłodkie chipsy czekoladowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Z Musem Czekoladowym Heavenly, Batoniki Z Musem Czekoladowym Heavenly, oraz Niebiański Mus Czekoladowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszaj ciasto ciasteczkowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając masła i jajka.
Rozprowadzić na dnie patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec 12 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym.
Tymczasem, w małej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa 1 filiżanka czekolady chipsy odkryte na Wysokiej 1 do 2 minut, mieszając raz, aż zmiękną i chipsy mogą być mieszane gładko. W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Dodać roztopioną czekoladę; mieszać aż do wymieszania.
W małej misce, beat 1 filiżankę śmietany ubijania z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą. Złóż bitą śmietanę w mieszankę z serem czekoladowo-kremowym, aż do dobrze wymieszanej.
Rozłożone na bazie chłodzonych ciasteczek. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zestawu.
W małej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa Pozostałe 1 szklanka czekolady chipsy odkryte na Wysokiej 1 do 2 minut, mieszając raz, aż zmiękną i chipsy mogą być mieszane gładko. Wymieszać pozostałą 1/2 szklanki śmietany ubijającej do wymieszania. Łyżka ciepłej mieszanki czekoladowej na warstwę musu; rozprowadzić równomiernie. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do zestawu.
Pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.