Batoniki Z Musem Czekoladowo-Truflowym

Batoniki Z Musem Czekoladowo-Truflowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekolady z musem truflowym. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 1404 kalorii, 23G białka, oraz 84g tłuszczu. Mieszanka jaj, mąka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Z Musem Czekoladowo-Truflowym, Mus Czekoladowy Ciemny Truflowy Kwadraty, oraz Batoniki Z Truflami Czekoladowymi.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Patelnia kwadratowa Line 8-calowa z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach. Spryskać sprayem do gotowania. Mikrofalówka 3 oz. czekolada i śmietana w misce mikrofalowej na wysokości 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
Ubić do całkowitego rozpuszczenia czekolady; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać jajka, cukier i mąkę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 20 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Super. Tymczasem stopić 2 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Wymieszać schłodzony ubijać do roztopionej czekolady; rozłożyć na deser. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Użyj końców folii, aby podnieść deser z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Pokroić w kratki. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić batonami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia15
Magazyn