Batoniki Z Kruszonką Orzechową

Batoniki Z Kruszonką Orzechową
Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 48. 139 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz złotą mąkę, jajka, szybko gotujący się owies i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Z Masłem Orzechowym I Czekoladą, Czekolada Masło Orzechowe Płatki Owsiane Crumble Batony, oraz Peanut Butter Cup Cookie Dough Crumble Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (jeśli używasz ciemnej lub nieprzywierającej patelni, rozgrzej piekarnik do325). Nasmaruj dno i boki patelni 15x10x1 cala skracaniem lub natryskiem natryskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, beat cukier, masło, 2 jajka, 1 łyżeczka wanilii, mąka, kakao, owies i proszek do pieczenia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi. W małej misce, rezerwy 1 1/2 szklanki mieszanki owsianej do polewy. Naciśnij pozostałą mieszaninę owsa na dnie patelni, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
W średniej misce ubić serek śmietankowy na średniej prędkości, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj 3 jajka, mleko, masło orzechowe i 1 łyżeczkę wanilii. Beat na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane. Łyżka masło orzechowe mieszaniny na mieszaninę owsa w patelni; rozprowadzić równomiernie do krawędzi patelni. Starannie pokruszyć mieszankę owsa równomiernie na warstwie masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
WaniliaWanilia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
5
Piec 35 do 45 minut lub do wykałaczki wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn