Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 48. 139 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz złotą mąkę, jajka, szybko gotujący się owies i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Z Masłem Orzechowym I Czekoladą, Czekolada Masło Orzechowe Płatki Owsiane Crumble Batony, oraz Peanut Butter Cup Cookie Dough Crumble Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (jeśli używasz ciemnej lub nieprzywierającej patelni, rozgrzej piekarnik do325). Nasmaruj dno i boki patelni 15x10x1 cala skracaniem lub natryskiem natryskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, beat cukier, masło, 2 jajka, 1 łyżeczka wanilii, mąka, kakao, owies i proszek do pieczenia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi. W małej misce, rezerwy 1 1/2 szklanki mieszanki owsianej do polewy. Naciśnij pozostałą mieszaninę owsa na dnie patelni, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Orzeszki Ziemne
Wanilia
Masło
Kakao W Proszku
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Patelnia
3
W średniej misce ubić serek śmietankowy na średniej prędkości, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj 3 jajka, mleko, masło orzechowe i 1 łyżeczkę wanilii. Beat na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane. Łyżka masło orzechowe mieszaniny na mieszaninę owsa w patelni; rozprowadzić równomiernie do krawędzi patelni. Starannie pokruszyć mieszankę owsa równomiernie na warstwie masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Wanilia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Patelnia
5
Piec 35 do 45 minut lub do wykałaczki wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.