Batoniki z cytryną, białą czekoladą i orzechami makadamia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj batony z cytryną, białą czekoladą i orzechami Macadamia. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać betty lemon supreme deser bar mix, betty chocolate Macadamia Nut Cookie mix, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Nowa Biała Czekolada Makadamia Nut Cookie Smak Off, Biała Czekolada-Ciasto Z Orzechami Makadamia Blondies, oraz Biała Czekolada-Batony Z Orzechów Makadamia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (350F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
W średniej misce, wymieszać razem mix cookie, masło i 1 z jaj, aż miękkie formy ciasta.
Dodaj skórkę cytrynową z mieszanki; wymieszaj, aby połączyć. Wciśnij ciasto na dnie szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart).
Piec 10 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. W międzyczasie, w małej misce, ubić nadzienie cytrynowe z mieszanki cytrynowej i pozostałe 3 jajka z trzepaczką, aż będą gładkie.
Wlać mieszaninę cytryny na gorącą skórkę.
Piec 25 do 30 minut dłużej lub do zestawu. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Na wierzch posypać cukrem pudrem. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.