Batoniki Owsiane, Czekoladowe, Maślane
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać owsiane, czekolada Chip, Butterscotch bary spróbować. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 235 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 169 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, mąka, dodatkowe chipsy czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Lepki Butterscotch Batony Czekoladowe, Batoniki Z Płatkami Owsianymi, oraz Sernik Toffi Z Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia A 9×13 calowy patelnia z folią nonstick lub linia z regularną folią i spray z pieczenia spray.In miska robota kuchennego, Mąkę połączyć, owies, brązowy cukier i sól. Puls do wymieszania.
Dodaj masło i pulsuj, aż mieszanina będzie sucha i piaszczysta. Rezerwa 2/3 szklanki mieszanki owsa i naciśnij resztę na dnie patelni.
Słodzone mleko skondensowane wlać równomiernie na skórkę.
Wymieszać orzechy, frytki i kokos i posypać równomierną warstwą skondensowanego mleka.
Posypać zarezerwowaną mieszaninę owsianą wiórkami i lekko docisnąć.
Piec na środkowej półce przez 25 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika i posypać kilka więcej czekolady i chipsy maślane na wierzchu.
Ostudzić całkowicie, a następnie pokroić w paski.