Batoniki Owsiane

Batoniki Owsiane
Need a bezglutenowy i bezmleczny posiłek poranny? Płatki owsiane mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 118 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka płatków owsianych, cukier, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Batony owsiane z jabłkami i rodzynkami, Bary śniadaniowe owsiane malinowo-jagodowe, oraz Batoniki Zbożowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj patelnię 9x13 cali. W dużym rondlu na średnim ogniu wymieszać cukier i miód. Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i mieszać w masło orzechowe, aż dobrze wymieszane. Wymieszać płatki i w razie potrzeby wymieszać solone orzeszki ziemne. Naciśnij na przygotowaną patelnię. Odstawić do ostygnięcia, a następnie pokroić w pręty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Ziemne SoloneOrzeszki Ziemne Solone
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
ZbożaZboża
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn