Batoniki Musli Do Żucia
Batoniki musli do żucia to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 72 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać złote rodzynki, wanilia, płatki kokosowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batoniki Musli Do Żucia, Batoniki Musli Do Żucia, oraz Batoniki Musli Do Żucia.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, miód, wanilię i masło w średniej wielkości rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Niższe ciepło; gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż cukier się rozpuści. Super.
W międzyczasie połącz granolę, kokos, rodzynki, 1/2 szklanki chipsów czekoladowych i migdałów w dużej misce.
Wymieszać brązową mieszaninę cukru w mieszaninę granoli.
Rozłóż w 13 przez 9 przez 2-calową patelnię do pieczenia. Wciśnij pozostałe kawałki czekolady do góry. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.