Batoniki Do Dziadka Do Orzechów
Dziadek do orzechów batony mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka kremowego masła orzechowego, brązowy cukier, vanillan extract, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Dziadek do orzechów, Dziadek do orzechów, oraz Chleb Z Orzechami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Nasmaruj 15 x 10 x 1 calową patelnię do pieczenia.
Aby baza, śmietana 1/3 Puchar masło o Smaku skrócenie i 1/2 Puchar masło orzechowe w dużej misce na średniej prędkości w mikserze elektrycznym. Zmiksować w brązowym cukrze. Ubić w jajkach jeden po drugim, aż będzie kremowy.
Mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia i sól wymieszać w małej misce. Odstawić.
Połącz 1/4 szklanki mleka i 1 łyżeczkę. wanilia w miarce.
Dodać suche składniki i mleko na przemian do śmietany mieszaniny.
Mieszaj z niską prędkością. Często zeskrobuj boki miski i ubijaj aż do wymieszania.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i piec przez 18 do 20 minut.
Na lukier: krem 1/4 Puchar masło o Smaku skrócenie i 2/3 Puchar masło orzechowe w dużej misce przy średniej prędkości miksera elektrycznego.
Dodać 4 szklanki cukru cukierniczego i 1/2 szklanki mleka. Beat until fluffy.
Rozłóż na chłodzonej bazie ciasteczek. Do mżawki rozpuścić kawałki czekolady na bardzo małym ogniu w małym rondlu.
Mżawka czekolady z końca łyżki iz powrotem na lukier.
Pokroić w kwadraty 2 cale. Przechowywać w lodówce 15 do 20 minut, aż czekolada jest firma.