Batoniki deserowe Mochachino z białą mżawką Mocha
Bary deserowe Mochachino z białą mżawką Mocha może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 210 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, mocną kawę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strawberry Streusel batony z białą czekoladą mżawka, Czarne i białe batony deserowe (bez ziarna), oraz Fudgy Mocha Brownies z kawową mżawką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z folią. Spryskać spód i boki wyłożonej folią patelni sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać Cookie mix, olej, 2 łyżki kawy, jajko, 1/2 szklanki orzechów macadamia i kokosowy do miękkich form ciasta.
Ciasto rozłożyć na dnie patelni.
Piec 20 do 25 minut lub tylko do zestawu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce do mikrofalówki, mikrowłókna, biała czekolada i pozostałe 1 łyżka kawy odkryte na wysokiej około 1 1/2 minuty, mieszając co 30 sekund, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka.
Aby służyć, Usuń pręty z patelni, podnosząc folię; pokrój na 5 rzędów po 4 rzędy.
Umieść każdy Baton na indywidualnym talerzu deserowym. Łyżka ciepłej mżawki na górze każdego paska.
Posypać pozostałymi orzechami macadamia.
Podawać natychmiast. Przechowywać pręty szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej. Przechowywać mżawkę w lodówce.