Batoniki Czekoladowo-Orzechowe
Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 130 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, wanilia, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czekolada Chip Pecan Pie Batony, Batoniki Czekoladowo-Orzechowe, oraz Czekoladowe Chipsy Pekan Bananowe Batony Chlebowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick i cukier puder.
Pokroić w jędrne masło, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż będzie kruche. Naciśnij mocno w dnie patelni 13x9 cali.
W dużej misce ubić jajka, syrop kukurydziany, roztopione masło i wanilię łyżką, aż będzie gładka. Wymieszać z chipsami czekoladowymi i orzechami pekan.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru i ustawić. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż czekolada jest jędrna. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.