Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 130 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, wanilia, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czekolada Chip Pecan Pie Batony, Batoniki Czekoladowo-Orzechowe, oraz Czekoladowe Chipsy Pekan Bananowe Batony Chlebowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick i cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Mieszanka Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Pokroić w jędrne masło, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż będzie kruche. Naciśnij mocno w dnie patelni 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
3
Piec 15 minut; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W dużej misce ubić jajka, syrop kukurydziany, roztopione masło i wanilię łyżką, aż będzie gładka. Wymieszać z chipsami czekoladowymi i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Syrop Kukurydziany
Wanilia
Masło
Orzeszki Pekan
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru i ustawić. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż czekolada jest jędrna. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.