Baton Czekoladowy G-Bomb

Baton Czekoladowy G-Bomb
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonika czekoladowego G-Bomb. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 327 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy czekoladowe, patyczki precla, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bomba Czekoladowo-Wiśniowa Alaska, Czekolada Masło Orzechowe Fat Bomb, oraz Chocolate Chip Cookie Mousse Bomb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć do miski czekoladowe chipsy i umieścić miskę nad garnkiem gotującej się wody. Mieszaj, aż chipsy się stopią. (Na przemian, umieścić chipy w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski i kuchenka mikrofalowa na medium przez 30 sekund. Mieszaj i mikrofaluj w odstępach 30 sekund, aż czekolada się rozpuści. Powinno to potrwać od 2 do 3 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać 3 łyżki oleju roślinnego i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3
Aby uformować podstawę, zanurz dwa patyczki precla w czekoladzie i ułóż je obok siebie na woskowanej blasze do pieczenia wyłożonej papierem. Powtarzaj, aż będziesz miał 24 bazy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki4 Małe Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Umieść blachę do pieczenia w lodówce, aby utwardzić czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Pozostałą czekoladę wlać do butelki do wyciskania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6
W międzyczasie, dodać orzechy laskowe, cukier, i wanilia do miski robota kuchennego. Po uruchomieniu maszyny wlej pozostałe 2 łyżki oleju roślinnego. Kontynuuj przetwarzanie, aż orzechy utworzą gładką konsystencję. Zgarnij spread do plastikowej torby i odetnij róg, aby zrobić worek rurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Wyjmij podstawy z lodówki i ułóż pas orzechów laskowych między każdą parą precli pokrytych czekoladą. Wyciśnij czekoladę na wierzchu każdego z nich, aby przykryć i przywrócić blachę do pieczenia do lodówki na co najmniej 1 godzinę. Odciąć nadmiar czekolady nożem i owinąć każdy Baton indywidualnie. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Precle Pokryte CzekoladąPrecle Pokryte Czekoladą
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn