Potrzebujesz lacto ovo wegetariańska przystawka? Pieczenie słodkich ziemniaków może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 6G białka, oraz 21g tłuszczu. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, mielony cynamon, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Dymny Słodki Ziemniak Puree Ziemniaczane Piec, Dymny Słodki Ziemniak Puree Ziemniaczane Piec, oraz Słodkie i pikantne słodkie ziemniaki Piec dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść słodkie ziemniaki w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku; zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 30-40 minut lub tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odpływ. Lekko ostudzić; obrać i pokroić w kostkę.
3
W dużej misce zetrzyj słodkie ziemniaki. Dodaj cukier, mleko, 1/4 szklanki masła, jajka, mąkę, sól i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wlać do natłuszczonego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Połącz orzechy, brązowy cukier, cynamon i pozostałe masło; posyp wierzch.