Bary Z Orzechami Paschalnymi
Pascha Pecan bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 93 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z moich przepisów wymaga soli, orzechów pekan, soli i masła. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Ooey Gooey Pecan Bars Na Paschę, Pascha Jabłko Pecan Pie, oraz Jabłko-Pekan Vegan Haroset na Paschę są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżka Maca ciasto posiłek i Maca posiłek do suchych miarek, i wyrównać nożem.
Mąkę z macy, mąkę z macy i kolejne 4 składniki (Mączka z macy przez 1/4 łyżeczki soli), mieszając trzepaczką; 6 łyżek masła pokroić blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj 1 białko jaja, mieszając tylko do wilgotnego; naciśnij na dno 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć; ostudzić 15 minut.
Aby przygotować nadzienie, połącz 1 1/3 szklanki brązowego cukru i dalej 7 składników (brązowy cukier przez 1 duże jajko) w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z kokosem i orzechami pekan.
Zalać przygotowaną skórkę.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub do zestawu. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.