Barwinka Czerwona pieczona w liściach winogron (winorośli)

Barwinka Czerwona pieczona w liściach winogron (winorośli)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj czerwoną barwę pieczoną w liściach winogron (winorośli). Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 543 kalorie, 54g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 5,31 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól i pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Z winorośli z miłością-Dolmades, nadziewane liście winogron, Kozi ser pieczony w liściach winogron, oraz Nadziewane Liście Winorośli-Autentyczny Przepis Na Turecką Dolmę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryby opłucz pod zimną bieżącą wodą i osusz papierowymi ręcznikami. Doprawić solą i pieprzem, posmarować odrobiną oleju i schłodzić w lodówce przez 30 minut. Rozgrzej piekarnik do temperatury 350 ° F (180 ° C/znak gazowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WodaWoda
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
2
i posmaruj naczynie żaroodporne olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Czosnek i pietruszkę połączyć w misce, doprawić solą i pieprzem, a mieszaninę podzielić między wgłębienia ryby. Owinąć każdą rybę w 1 lub 2 liście winogron, w zależności od jej wielkości, pozostawiając odkryte głowy i ogony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście WinogronLiście Winogron
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
RybyRyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rybę włożyć do przygotowanego naczynia, zalać olejem i sokiem z cytryny, a na każde położyć plasterek cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CytrynaCytryna
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Piec około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo się płatkować i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Kuchnia Vefa Vefa Alexiadou, Wydawnictwo Phaidon Press, 45.00 zł, www.phaidon.com

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn