Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Barszcz może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, olej canolan, crème fraîche, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Barszcz II, Barszcz, oraz Barszcz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki zapasów w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 1 1/2 do 2 godzin. Gdy kolba jest wystarczająco chłodna, aby się nią zająć, przecedzić ją przez drobnoziarniste sito, naciskając na mieszaninę, aby wyodrębnić całą ciecz. Wyrzucić substancje stałe i odstawić zapas na bok; Można go przechowywać w lodówce do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Garnek
1
Wlać olej do dużego garnka; umieścić go na średnim ogniu i dodać jarmuż, marchew i kapustę. Gotować, mieszając często, aż jarmuż i kapusta są al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Marchew
Jarmuż
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Do garnka wlać zarezerwowany wywar i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Barszcz podawać na gorąco; każdą miskę zakończyć wyciskając sok z cytryny i trochę crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Sok Z Cytryny
Barszcz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Noah i Rae Bernamoff otworzyli Delikatesy Mile End w Brooklynie w 201
5
The New York Times nazwał go "kochającym hołdem dla tradycji delikatesów", a Zagat i New York magazine głosowały na niego najlepsze nowojorskie Delikatesy. Pochodzący z Montrealu i Nowego Jorku, Noah i Rae mieszkają obecnie w Park Slope.