Banderillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Banderillas spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, olej roślinny, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
W 1-ćwiartkowej misce do mikrofalówki umieść szparagi i dodaj wodę. Pokrywa z folii, składany z powrotem jedną krawędź 1/4 cala do odpowietrzania pary. Mikrofalówka na wysokiej około 2 minut lub do szparagów jest po prostu miękkie i mogą być Przekłute widelcem; odcedzić. Natychmiast spłukać zimną wodą; odcedzić.
Na każdej wykałaczce, szaszłyk 1 Krewetka, 1 kawałek szparagów, 1 kawałek szynki i 1 oliwka.
W małej misce do mikrofalówki umieść 1 łyżkę oleju i czosnku. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 30 do 60 sekund lub do momentu, gdy czosnek zmięknie. W robocie kuchennym lub blenderze umieścić pietruszkę, ugotowany czosnek w oleju, ogórek kiszony i pozostałe 3 łyżki oleju; przykryć i proces około 1 minuty lub aż mieszanina będzie gładka.
Banderillas podawać z sosem.