Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Bananan i czekolada Crisp spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka orzechów pekan, masło, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indywidualne Bananowe Chipsy Czekoladowe Crisp, Banan Chocolate Chip Crisp + Gratisy, oraz Ciasteczko owsiane bananowe chrupiące z czekoladowym sosem Kahlua dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
Mąkę, cukier, brązowy cukier, płatki owsiane i masło połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Płatki Owsiane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dobrze wymieszać, aż do dobrego połączenia.
3
Wlać mieszaninę bananów do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Polewę posypać równomiernie bananami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)
5
Piec, aż polewa jest chrupiące i złocisto brązowy i bananowo-czekoladowe pęcherzyki napełniania powoli, o 45 protokół.