Banano-Chocolate Ripple Ice Pops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bananowo-czekoladowe Ripple Ice Pops spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz banany, syrop czekoladowy, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Chocolate Banana Pops, oraz Krem Czekoladowo-Bananowy.
Instrukcje
Umieść ice-pop mold w zamrażarce i 10 pop sticks w misce z ciepłą wodą.
Banany obrać, rozbić na kilka kawałków i umieścić w maszynce z cukrem, sokiem i wanilią. Zmiksować na bardzo gładką masę. Podzielić mieszaninę między formy. Poke owoce szaszłykiem kilka razy i dotknij dno formy na blacie, aby uwolnić pęcherzyki powietrza.
Umieść pokrywkę na górze i włóż pop sticks. Zamrozić na 8 do 12 godzin. Po wyjęciu naleśników skropić syropem czekoladowym.
Odstawić na 30 sekund przed podaniem.