Banan Fosters Lody
Lody bananowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1111 kalorii, 12g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, bitą śmietanę, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Skinny Banan Fosters Sernik Parfaits, Mrożone Batoniki Do Lodów Bananan, oraz Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skondensowane mleko, śmietanę, rum, ekstrakt z bananów i cynamon ubić w dużej miarce. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Włącz maszynę do lodów i wlej zimną śmietanę. Ubijać, aż mieszanina wygląda sypki jak miękkie podawać, o 12 do 15 protokół.
Przenieść lody do innego pojemnika i umieścić folię na wierzchu lodów. Przykryj szczelnie pojemnik pokrywką. Zamrażać przez kilka godzin, aż będzie wystarczająco mocne, aby zgarnąć.
Podajemy na pokrojonych w plasterki bananach z odrobiną ciepłego sosu rumowego i bitą śmietaną.
Masło rozpuścić w rondlu. Wymieszać z cukrem i mieszać, aż się rozpuści.
Ubij śmietanę, syrop kukurydziany, rum i cynamon. Dusić przez kilka minut, aby smaki mogły się ożenić.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić przed podaniem.