Balsamiczny Sos Barbecue

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj balsamicznego sosu Barbecue. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 156 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 162 smakoszy i kucharzy. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka miodu, oliwy z oliwek, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowany kurczak z balsamicznym sosem Barbecue, Stek Z Flanki Z Balsamicznym Sosem Barbecue, oraz Mini klopsiki z Malinowo-balsamicznym sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić ocet balsamiczny do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ocet zmniejszy się do 1/3 szklanki, o 30 protokół.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać szalotka i gotować, często mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Wymieszać w obniżonej octu balsamicznego, ketchup, miód, brązowy cukier, musztarda, melasa, Worcestershire, i biały pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć na wolnym ogniu i niech gotować, aż lekko zgęstnieje, o 15 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia. Doprawić solą i dodatkowym pieprzem do smaku.
Aby uzyskać gładszy SOS, przecier za pomocą blendera zanurzeniowego lub w słoiku zwykłego blendera, aż będzie gładki.
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do miesiąca.