Bakłażany Faszerowane Ziemniakami Z Indyjskimi Przyprawami

Bakłażany Faszerowane Ziemniakami Z Indyjskimi Przyprawami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj bakłażany faszerowane ziemniakami z indyjskimi przyprawami. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Ten przepis z Food.com posiada 4 wentylatory. Jeśli masz chili, piernik, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane), Orzeszki ziemne z indyjskimi przyprawami, oraz Łosoś Z Indyjskimi Przyprawami.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 2012Ten rocznik 2011 jest szczególnie szczegółowy i zgryźliwy i wydaje się smakować każdy kamyk i każdy lee. Lekkie, ale długie, jak woda źródlana lub wysokogórskie białe wino, o dużym potencjale starzenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn