Bakłażan Z Ziemniakami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj bakłażana zanurzonego w Tater. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, płatki ziemniaczane instant, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Ziemniaczane Warzywa, Kurczak smażony w piekarniku, oraz Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (220 stopni C). Roztopić masło w płytkim naczyniu do pieczenia w piekarniku podczas podgrzewania.
W małej misce wymieszaj jajko, sól i pieprz. Zanurzyć plastry bakłażana w mieszaninie jaj, a następnie zanurzyć w płatkach ziemniaczanych do pokrycia.
Umieść powlekane plastry bakłażana w gorącym naczyniu z masłem.
Piec około 20 minut, lub do miękkości, obracając raz po 10 minutach.