Bakłażan Cannelloni może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 950 kalorii, 28g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oregano, pomidorów, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bakłażan Cannelloni, Bakłażan Cannelloni, oraz Bakłażan Cannelloni.
Instrukcje
1
Ułożyć pokrojone bakłażany na płytkiej patelni z maślanką i marynować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Bakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Ubić jajka i mleko razem, aby umyć jajko. Gdy olej jest do temperatury, pogłębiać bakłażan w mące, odkręcić nadmiar, a następnie płaszcz z przygotowanym myciem jaj. Delikatnie wsunąć do oleju i smażyć na złoty kolor, o 2 protokół. Flip i nadal gotować z drugiej strony, aż złoty kolor, 2 do 3 protokół. Po usmażeniu wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć. Powtarzaj proces, aż wszystkie bakłażany zostaną usmażone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Mąka Uniwersalna
Jajko
Mleko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
5
Ułóż bakłażana na płasko i nałóż około 1 łyżki koziego sera na dolną krótką krawędź bakłażana. Top kozi ser z 1 liść bazylii i roll bakłażana od dołu do góry, zapewniając kozi ser i bazylia pozostaje w środku bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
świeża Bazylia
Bakłażan
Bazylia
Rolka
6
Roladki umieścić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Top bułki z sosem Marinara, posypać parmezanem, i piec, aż ser się stopi, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Marinara
Parmezan
Ser
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
W rondlu na średnim ogniu dodaj olej i podgrzej do granicy palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
9
Dodać cebulę i seler i gotować, aż cebula są przezroczyste. Patelnię odgazować z winem, wymieszać i zeskrobać dowolne kawałki, a następnie dodać czerwony sos i czosnek. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Czerwony
Seler
Czosnek
Cebula
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodaj sos Worcestershire, tymianek, oregano, bazylia, i pomidory. Doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Sól I Pieprz
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie