Bakłażan Cannelloni

Bakłażan Cannelloni
Bakłażan Cannelloni może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 950 kalorii, 28g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oregano, pomidorów, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bakłażan Cannelloni, Bakłażan Cannelloni, oraz Bakłażan Cannelloni.

Instrukcje

1
Ułożyć pokrojone bakłażany na płytkiej patelni z maślanką i marynować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Ubić jajka i mleko razem, aby umyć jajko. Gdy olej jest do temperatury, pogłębiać bakłażan w mące, odkręcić nadmiar, a następnie płaszcz z przygotowanym myciem jaj. Delikatnie wsunąć do oleju i smażyć na złoty kolor, o 2 protokół. Flip i nadal gotować z drugiej strony, aż złoty kolor, 2 do 3 protokół. Po usmażeniu wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć. Powtarzaj proces, aż wszystkie bakłażany zostaną usmażone.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Ułóż bakłażana na płasko i nałóż około 1 łyżki koziego sera na dolną krótką krawędź bakłażana. Top kozi ser z 1 liść bazylii i roll bakłażana od dołu do góry, zapewniając kozi ser i bazylia pozostaje w środku bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
świeża Bazyliaświeża Bazylia
BakłażanBakłażan
BazyliaBazylia
RolkaRolka
6
Roladki umieścić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Top bułki z sosem Marinara, posypać parmezanem, i piec, aż ser się stopi, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
ParmezanParmezan
SerSer
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W rondlu na średnim ogniu dodaj olej i podgrzej do granicy palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Dodać cebulę i seler i gotować, aż cebula są przezroczyste. Patelnię odgazować z winem, wymieszać i zeskrobać dowolne kawałki, a następnie dodać czerwony sos i czosnek. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos CzerwonySos Czerwony
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj sos Worcestershire, tymianek, oregano, bazylia, i pomidory. Doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
BazyliaBazylia
TymianekTymianek

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn