Bajgle babci Sherrill
Bajgle babci Sherrill wymagają około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 179 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 7 centów za porcję. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Wszystko Bajgle, Wszystko Bajgle, oraz Bajgle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, gorącą wodę, cukier, drożdże i sól w dużej misce; przenieść ciasto na powierzchnię roboczą i ugniatać przez 10 minut.
Umieścić ciasto w misce i odstawić na 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Formuj ciasto na 24 kulki; dziurkuj palcem w środku każdej kulki, tworząc kształt obwarzanka.
Umieścić obwarzanki na przygotowanej blasze do pieczenia; odstawić na 20 minut.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; gotować bajgle, pracując partiami, we wrzącej wodzie, około 45 sekund na stronę.
Ugotowane bajgle umieścić na czystym ręczniku, aby osuszyć. Powrót bajgle do blachy do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gotowane przez i lekko rumiane, 30 do 35 protokół.