Bajgle babci Sherrill

Bajgle babci Sherrill
Bajgle babci Sherrill wymagają około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 179 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 7 centów za porcję. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Wszystko Bajgle, Wszystko Bajgle, oraz Bajgle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, gorącą wodę, cukier, drożdże i sól w dużej misce; przenieść ciasto na powierzchnię roboczą i ugniatać przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić ciasto w misce i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Formuj ciasto na 24 kulki; dziurkuj palcem w środku każdej kulki, tworząc kształt obwarzanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
5
Umieścić obwarzanki na przygotowanej blasze do pieczenia; odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; gotować bajgle, pracując partiami, we wrzącej wodzie, około 45 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Ugotowane bajgle umieścić na czystym ręczniku, aby osuszyć. Powrót bajgle do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gotowane przez i lekko rumiane, 30 do 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia12
Magazyn