Baja Beer-poobijana Tilapia (świetna do rybnych Tacos)
Baja Beer-poobijana Tilapia (świetna do rybnych Tacos) może być po prostu Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 394 kalorie, 22g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka musztardy, kapusty, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Piwo Bittered Fish Tacos w sosie Baja, Tacos rybne z piwem w sosie Baja, oraz Piwo Poobijane Tacos Rybne dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio