Baja Beer-poobijana Tilapia (świetna do rybnych Tacos)
Baja Beer-poobijana Tilapia (spektakularne dla rybnych Tacos) to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 40 porcjami. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz pico de gallo, ciasto piwne, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako meksykańska przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Baja Beer-poobijana Tilapia (świetna do rybnych Tacos), Piwo Bittered Fish Tacos w sosie Baja, oraz Tacos rybne z piwem w sosie Baja.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki ciasta piwnego w blenderze; zmiksuj, aż będzie gładka, skrobając boki w razie potrzeby.
Przenieść ciasto do płytkiego naczynia do pieczenia, dodać rybę, obracając się, aby pokryć wszystkie strony.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Przenieść jedną trzecią poobijanej ryby na patelnię, umieszczając każdy kawałek w odrobinie oleju.Gotować, aż złoty kolor, 3 do 4 minut na stronie.
Przełożyć gotowaną rybę na talerz; ogrzać.
Dodać 1 łyżkę oleju i połowę pozostałej ryby na patelnię; gotować zgodnie z zaleceniami powyżej, zmniejszając ogień, jeśli to konieczne.Pozostałą rybę ugotować z pozostałą 1 łyżką oleju.
Serwować immediately.To zrób tacos: napełnij tortille rybą i kapustą, a następnie udekoruj salsą. Smacznego!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris