Baja Beer-poobijana Tilapia (świetna do rybnych Tacos)

Baja Beer-poobijana Tilapia (świetna do rybnych Tacos)
Baja Beer-poobijana Tilapia (spektakularne dla rybnych Tacos) to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 40 porcjami. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz pico de gallo, ciasto piwne, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako meksykańska przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Baja Beer-poobijana Tilapia (świetna do rybnych Tacos), Piwo Bittered Fish Tacos w sosie Baja, oraz Tacos rybne z piwem w sosie Baja.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki ciasta piwnego w blenderze; zmiksuj, aż będzie gładka, skrobając boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść ciasto do płytkiego naczynia do pieczenia, dodać rybę, obracając się, aby pokryć wszystkie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przenieść jedną trzecią poobijanej ryby na patelnię, umieszczając każdy kawałek w odrobinie oleju.Gotować, aż złoty kolor, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przełożyć gotowaną rybę na talerz; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodać 1 łyżkę oleju i połowę pozostałej ryby na patelnię; gotować zgodnie z zaleceniami powyżej, zmniejszając ogień, jeśli to konieczne.Pozostałą rybę ugotować z pozostałą 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Serwować immediately.To zrób tacos: napełnij tortille rybą i kapustą, a następnie udekoruj salsą. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn