Bagnat z tuńczykiem Rachael

Bagnat z tuńczykiem Rachael
Bagnat z tuńczykiem Rachael może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 434 kalorie, 17g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sześć do ośmiu uncji stek z tuńczyka, oliwki, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pan Bagnat, Bagnat Z Tuńczykiem, oraz Pan Bagnat Z Rzodkiewką I Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chrupiąca bagietka w gorącym piekarniku, a następnie ostudzić do obsługi.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Bagietkę przeciąć na pół wzdłuż, pod kątem, a następnie podzielić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3
Umieścić około 1 cal wody, liść laurowy, ziarna pieprzu, i sok z 1/2 cytryny na małej patelni i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj stek z tuńczyka, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
5
Wyjąć tuńczyka z wody i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Umieścić tuńczyka w misce i oddzielić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj kapary, czerwoną cebulę, karczochy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
8
W przypadku oliwek, jeśli są pestki, grubo posiekać je. Jeśli oliwki mają pestki, umieść oliwkę lub 2 na desce do krojenia. Obróć nóż na boki i umieść płaskie ostrze na oliwkach-tak jak obieranie czosnku-Walnij ręką w nóż, a pestki oliwek zostaną odsłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Usunąć pestki i posiekać.
10
Dodać oliwki i pietruszkę do mieszanki tuńczyka. Wyciśnij sok z połowy cytryny do miski. Wycisnąć połówki cytryny trzymając wyciętą stronę pionowo, pozwalając sokowi rozlać się po bokach. Nasiona pozostaną z połową cytryny, a nie wpadną do sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodaj czarny pieprz do miski i obficie skropić sałatkę z evoo, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Wrzucić sałatkę z tuńczyka i dostosować pieprz i evoo do smaku. Zapakuj sałatkę z tuńczyka na połówki bagietki i ustaw topy na miejscu. Naciśnij w dół, aby ustawić chleb i sałatkę razem. Chleb wchłonie evoo i soki sałatkowe-pychota!
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Każdą połowę bagietki pokroić ponownie na pół, tworząc łącznie 4 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn