Bagnat Z Grillowanym Tuńczykiem

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowany Bagnat z tuńczykiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 28g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, pomidory bardzo winogron, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pan Bagnat, Bagnat Z Tuńczykiem, oraz Pan Bagnat Z Rzodkiewką I Tuńczykiem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Steki z tuńczyka posmarować 1 łyżką oleju, doprawić solą i pieprzem. Grill przez 3 do 4 minut z obu stron lub aż po prostu gotowane przez.
Pozostaw na 5 minut, a następnie Płatek widelcem.
Przełożyć do miski z czerwoną cebulą i pomidorami.
W małej misce wymieszać pastę anchois, sok z cytryny, musztardę, czerwony pieprz i 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Dodać kapary, a następnie doprawić solą, do smaku, jeśli to konieczne.
Wlać sos na tuńczyka, dodać bazylii, i delikatnie wymieszać do połączenia.
Umieść bagietkę na grillu, zamknij pokrywę i pozwól ogrzać się, około 3 do 4 minut.
Wyjąć z grilla i pokroić wzdłuż.
Usunąć część wnętrza chleba.
Rozłóż mieszaninę tuńczyka równomiernie na dolnej połowie chleba, umieść górny chleb i mocno dociśnij do kanapki. Owinąć kanapkę w folię i umieścić ciężką patelnię na górze.
Odstawić na 30 minut przed podaniem, a następnie pokroić na 4 kawałki.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.