Bagna Cauda (piemoncki ciepły Dip czosnkowo-anchois)

Bagna Cauda (piemoncki ciepły Dip czosnkowo-anchois)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać bagna Cauda (Piemontu ciepły Dip czosnkowo-anchois) spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pieprz, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka z sosem czosnkowo-anchois / Peperoni con Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i delikatnie upuścić ząbki czosnku. Gotować delikatnie przez 10 minut, a następnie usunąć i odsączyć ząbki czosnku. Rozgnieść czosnek w moździerzu i tłucz lub jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzać oliwę w małym, ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj anchois i czosnek, doprowadzić do duszenia i obniżyć ogień tak ciecz jest ledwo bulgotanie. Gotować bardzo delikatnie przez pół godziny, mieszając od czasu do czasu, aby czosnek nie przyklejał się do dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Blanszujemy i kroimy warzywa na wolnym ogniu i układamy je na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
5
Gdy ogona bagna jest gotowy, dodać dużo czarnego pieprzu i trochę więcej soli, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Bagna CaudaBagna Cauda
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Podawać na ciepło z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn